HYTTE & RORBU
HYTTE & RORBU
HYTTE & RORBU
HYTTE & RORBU

Hyttene

Hyttene er vinterisolerte, (med gulvvarme), og er på ca. 18m2. De har 3 sengeplasser, men mulighet for å sette inn en ekstraseng. Oppholdsrommet fungerer også som soverom, og for øvrig er der bad, med wc og dusj, samt et lite kjøkken. Du vil finne at hytten er godt utstyrt, og du trenger ikke ta med hverken sengetøy eller håndklær. TV og WIFI er også installert.

Priser på hytter
Hytte 3 sengeplasser
Kr. 1000,- pr dag
Kr. 6300,- pr uke
Ekstraseng
Kr. 100/200,- pr dag

Rorbuanlegg

Nyrenovert rorbu, inneholder 9 dobbeltrom, max kapasitet 20 pers, samt 2 leiligheter med max 6 sengeplasser hver. Dobbeltrommene disponerer felles toaletter og dusjer, stort kjøkken og oppholdsrom, samt vaskemaskin og tørketrommel. Rommene er for øvrig utstyrt med kjøleskap og TV. Leilighetene er fullt utstyrt, med kjøkken, stue, soverom og bad. De har også vaskemaskin og tørketrommel. Stor terrasse i 2.etg. og fri WIFI i hele bygget.

Priser på rorbuanlegg
Dobbeltrom
Kr. 800,- pr dag
Kr. 5040,- pr uke
Trippelrom
Kr. 900,- pr dag
Kr. 5670,- pr uke
Leilighet 4 sengeplasser
Kr. 1200,- pr dag
Kr. 7560,- pr uke
Ekstrasenger Ekstrasenger i leiligheten
Kr. 100/200,- pr dag

Rorbu - rom.

Rorbu - leilighet 1.

Rorbu - leilighet 2.

Husvogn

Husvognen er av type Hobby Landhaus, har gulvvarme samt panelovn for kjølige dager. Den har eget soveavlukke med 2 store senger, samt mulighet til å tilrettelegge for ytterligere 3 sengeplasser. Der er toalett og kokeplass, samt kaldt vann. Også her er det TV og WIFI. Det er laget en platting mot vest, slik at man kan sitte ute på fine dager/kvelder.

Priser på husvogn
Husvogn
Kr. 800 (2 pers.),- pr dag
Kr. 4800,- pr uke